Hushåll och fastigheter

Tänker du att skaffa jordvärme?

Om du är intresserad av jordvärme som ett alternativ, det lönar sig att be om en kostnadsuppskattning i ett tidigt skede oavsett om målet är litet eller stort, samtidigt får du en gratis besparingsberäkning.

Vårt sortiment är det bredaste på marknaden. Från oss hittar du jordvärmepumpar från egnahemshus till stora industrimål. Värmepumparna säljs via ett nätverk av professionella återförsäljare som vi har utbildat. Så här säkerställer vi bästa möjliga resultat.

Här hittar du din lokala representant för Oilon och Lämpöässä jordvärmepumpar: Oilon och Lämpöässä återförsäljare och underhållsfirmor

Behöver din jordvärmepump underhåll?

Våra utbildade Oilon och Lämpöässä jordvärme återförsäljare och underhållsfirmor finns nära dig över hela Finland. Garanti och tekniska frågor av jordvärmepumpar samt med underhålls- och jourbehov är det lämpligt att först kontakta den professionella som levererade anordningen. Den närmaste Oilon och Lämpöässä underhållsfirman hittar du här: Oilon och Lämpöässä återförsäljare och underhållsfirmor

Du kan lämna en kontaktförfrågan till fabriken genom att fylla i nedanstående blanketten med förhandsinformation. Så här kan vi flexibelt komma igång med saken.

Fyll i blanketten med förhandsinformation och skicka: