Jordvärmepumpar

Funktion av jordvärmepump baserar sig på insamling av jordvärme och dess utnyttjande, till exempel vid uppvärmning av egnahemshus och deras bruksvatten. I samband med jordvärme får man också kylning nästan gratis från marken under sommaren. Jordvärme genereras när jorden absorberar solenergi. En jordvärmepump kan utnyttja denna förnybara jordvärme bunden i jorden, berggrunden och vattendragen. Med jordvärme uppnår man vanligtvis 65-75% besparingar jämfört med traditionella uppvärmningskostnader. När du ber om en offert för jordvärme från vår webbsidan kommer vi att göra en fastighetsspecifik besparingsberäkning med våra representanter. Det lönar sig att be om en kostnadsuppskattning när man överväger alternativ. Besparingsberäkningen är gratis och binder inte till något.

Det är lätt att skaffa Oilon och Lämpöässä jordvärme. Våra erfarna representanter hjälper dig att ta hand om processen utan bekymmer. I Oilon och Lämpöässä jordvärmepumpar hittar man alltid en rätt utrustning för allas behov; nya byggnader eller renoveringar av befintliga system, småhus eller stora fastigheter. Kolla in våra jordvärmepumpar nedan!

CUBE maalämpöpumppu, UUTUUS
CUBE Inverter+ jordvärmepump
Den mest avancerade invertern + tekniken – värme precis som du behöver det
Effektsområde: 2 – 12 kW
CUBE maalämpöpumppu, UUTUUS
CUBE jordvärmepump
CUBE är den mest avancerade prisvärda lilla jätten på marknaden för hushålls- och bruksvattenuppvärmning.
Effektsområde: 4,7 – 12,7 kW
Oilon Junior Eco -maalämpöpumppu
ECO Inverter+ jordvärmepump
Den mest avancerade invertern + tekniken – värme precis som du behöver det
Effektsområde: 2 - 25 kW
ECO maalämpöpumppu, UUTUUS
ECO jordvärmepump
Under det kompakta skalet av ECO ligger ett riktigt kraftpaket. Tack vare sin storlek är den också lätt att transportera, installera och placera var som helst, även inuti skåpet. Jordvärmepumpen levereras med en lättanvänd trådlös touch-display.
Effektsområde: 4,7 – 21,1 kW
ELi maalämpöpumppu
ELi jordvärmepump
ELi jordvärmesystem av den bästa energiklassen A+++ är den andra av de två väletablerade modeller i branschen för uppvärmning av stora fastigheter i Oilon- och Lämpöässä-serien vid sidan om våra RE-modeller.
Effektsområde: 60,69 – 91,03 kW
EMi maalämpöpumppu
EMi jordvärmepump
Den pålitliga och bästa A+++ energiklassens EMi-serien från Oilons och Lämpöässäs jordvärmepumpmodeller är lämplig för lite större uppvärmningsbehov.
Effektsområde: 22,42 - 46,19 kW
ESi maalämpöpumppu
ESi jordvärmepump
De flexibla ESi-modeller i Oilons och Lämpöässäs jordvärmepumpserie ingår också i den bästa A+++ energiklassen.
Effektsområde: 8,44 - 17,75 kW
RE kiinteistölämpöpumppu
RE fastighetsvärmepump
Oilons och Lämpöässäs mycket energieffektiva RE inom jordvärmepumpmodeller är en jordvärmepump för stora fastigheter, som är lämplig som värmekälla till exempel för offentliga byggnader, industriella fastigheter och höghus.
Effektsområde: 27,6 – 95,4 kW
VMi maalämpöpumppu
VMi jordvärmepump
VMi, som har fått kvalitetsmärket EHPA QL, är ett jordvärmesystem av energieffektivitetsklass A+++ och lämplig som ett omfattande uppvärmningssystem för nya och renoverade egnahemshus, par- och radhus samt fritidslägenheter.
Effektsområde: 8,44 - 17,75 kW
VSi maalämpöpumppu
VSi jordvärmepump
VSi jordvärmepump ingår i det bästa A+++ energiklass och har fått ett kvalitetsmärke EHPA QL. Den är en kompakt värmepump med ett tyst driftljud som kan placeras till och med i ett grovkök.
Effektsområde: 6,14 – 15,04 kW