Kotitaloudet ja kiinteistöt

Maalämpöä hankkimassa?

Jos maalämpö vaihtoehtona kiinnostaa, kannattaa jo alkuvaiheessa pyytää kustannusarvio oli kohde sitten pieni tai suuri. Tarjoamme jälleenmyyjillemme työkalun, jolla he voivat tehdä teille säästölaskelman.

Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Valikoimamme on markkinoiden laajin. Meiltä löydät maalämpöpumput aina omakotitaloista suuriin teollisuuskohteisiin. Lämpöpumput myydään kouluttamamme ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Lähimmän paikallisen Oilon ja Lämpöässä lämpöpumppujen edustajan löydät: Oilon ja Lämpöässä jälleenmyyjät ja huoltoliikkeet

Tarvitseeko maalämpöpumppusi huoltoa?

Ole ensimmäisenä yhteydessä paikalliseen huoltoliikkeeseen

Kouluttamamme Oilon ja Lämpöässä maalämmön jälleenmyyjät ja huoltoliikkeet ovat lähelläsi ympäri Suomea. Maalämpöpumppujen takuuasioissa ja teknisissä kysymyksissä sekä huolto- ja päivystystarpeissa kannattaa olla ensimmäisenä yhteydessä laitteen toimittaneeseen ammattilaiseen tai muuhun paikalliseen edustajaan. Lähimmän Oilon ja Lämpöässä huoltoliikkeen löydät täältä:

Voit jättää yhteydenottopyynnön tehtaalle täyttämällä esitiedot seuraavaan lomakkeeseen. Näin pääsemme sujuvasti liikkeelle asiasi kanssa.

Täytä esitietolomake ja lähetä: