Tuoterekisteröinti

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen rekisteröinti

Käyttöönotosta vastaava ammattilainen, pääset rekisteröintiin tästä:

Huom! Rekisteröinnin voi tehdä vain ammattilainen ja vain kerran. Lue lisää alta.

Onhan maalämpöpumppusi rekisteröity?

Onko sinulla upouusi Oilon ja Lämpöässä malliston maalämpöpumppu? Hienoa, että valitsit kotimaisen tuotteen. Laadukkaille laitteille myönnetään myös laadukas ja kattava takuu.

Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy (Part of Oilon Group) myöntää kaikille Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumpuille (5) vuoden takuun takuuehtojen mukaisesti, kun asennuksesta ja käyttöönotosta on vastannut valmistajan hyväksymä ammattilainen. Käyttöönotto edellyttää, että ostajalle on annettu käyttöönotto-opastus ja laite on asianmukaisesti rekisteröity. Rekisteröinnin suorittaa asennuksesta ja käyttööntosta vastaava ammattilainen. Ilman rekisteröintiä maalämpöpumpuilla on voimassa kahden (2) vuoden takuu, takuuehtojen mukaisesti.

Miten maalämpöpumppu rekisteröidään?

Rekisteröitäviin laitteisiin on kiinnitetty rekisteröinnistä muistuttava tarra, jonka saa nypätä pois, kun laite on rekisteröity. Tarrassa QR koodi sekä osoite, joista molemmista pääsee rekisteröintilomakkeelle heti käyttöönoton jälkeen paikan päällä. QR koodi luetaan puhelimen kameralla. Lomake on erittäin helppo täyttää ja siinä on ohjeistusta mukana. Jokaisella kohteella on itsenäiset kirjautumistiedot. Kirjautumiseen käytetään kyseisen lämpöpumpun mallia eli tuotekilven kohta ”Item” sekä sarjanumeroa.

Rekisteröinnin voi tehdä vain ammattilainen ja vain kerran. Lähetämme tarkastuksen jälkeen maalämpöpumppumme viiden (5) vuoden takuusta todistuksen ja rekisteröintilomake sulkeutuu kyseisin lämpöpumpun osalta. Lue tiedotteemme sähköisestä rekisteröinnistä: AVAA TIEDOTE ->

Video-ohje tuotteen rekisteröinnistä

Miten rekisteröin, jos samassa lämmönjakohuoneessa on useampi lämpöpumppu?

Jos samassa lämmönjakohuoneessa käyttöönotetaan useampi lämpöpumppu samanaikaisesti, riittää järjestelmälle yksi rekisteröinti. Tällöin kirjautumistiedot löytyvät siitä lämpöpumpusta, jolla on kyseisessä maalämpöjärjestelmässä pienin sarjanumero.

Huom! Rekisteröinnin voi tehdä vain ammattilainen ja vain kerran.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput
Maalämpö oikein