”Ei olisi uskonut, että vielä tulee tehtyä action-video maalämpöpumpusta”, toteaa Akaalla pääpaikkaa pitävän jälleenmyyjämme LVI-Tohtori. Hänen tekemänsä selkeä ja erittäin käytännönläheinen video on kuvattu todellisen asennuskohteen maalämpöpumpun sisältä. Siinä esitellään lämpöpumpun osat. Video sopii niin ammattilaisille kuin maalämpöpumpun hankintaa suunnitteleville. Myös viilennys esitellään lyhyesti, joka on jo lähes vakiohankinta etenkin uusissa taloissa. Maalämpöpumpun yhteydessä viilennys toteutetaan edullisimmin.  Videolta huokuu edustajiemme aito kiinnostus maalämpöön. Kiitos LVI Tohtori!

Katso video ”Esittelyssä VSI maalämpöpumppu:

Eikä tässä vielä kaikki

Olethan jo tutustunut uutuuksiimme? Vuoden 2021 CUBE ja ECO EasyAce mallien ohjaus on viety helppoudessaan vieläkin pidemmälle.

Katso esittelyvideo maalämmön EasyAce ohjauksesta:

Syvällisemmin uuteen ohjaukseen voi tutustua pidemmällä ja teknisemmällä videolla, joka on myös LVI tohtorin tekemä:

https://youtu.be/9wb-7te7Oe0kuvaa.

Video sopii erityisesti ammattilaisille. Maalämpöpumpun omistaja saa langattoman kosketusnäytön laitteen mukana, jossa on sitten kaikki valmiina käyttöön. Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme säätävät asetukset kuntoon kohdekohtaisesti.

Kuten kaikki Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppumme, myös uutuuksiemme EasyAce ohjaus on täysin meidän omaa suomalaista käsialaa. Se yhdistää kaikki Oilon ja Lämpöässä maalämmön parhaat ominaisuudet. Kuten LVI Tohtori VSI mallia esittelevällä videollaan havainnollistaa, että löytyy tarra ”Made in Finland”.

Mikä olisi paras maalämpöpumppu sinun tarpeeseen?

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mikä olisi paras maalämpöpumppu juuri sinun lämmitys- ja viilennystarpeisiisi. Me tehtaana yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa valitsemme jokaiseen kohteeseen sopivimman laitteen. Tehdäänkö kartoitus ja mitoitus pohdintojesi tueksi? Pyydä kustannusarvio.

Saat ilmaisen säästölaskelman!