Lämpöfix on Oululainen LVI-alan asennusliike, joka on erikoistunut käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien saneerauksiin, uusiutuvan energian järjestelmiin, maalämpöön sekä lattialämmitykseen. Lämpöfix Oy toimii Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen jälleenmyyjänä pohjoisemmassa Suomessa, pääpaikkanaan Oulu. Yrityksen toinen osakas Petri Karhu luottaa kotimaiseen maalämpöpumppuun myös omassa talossaan.

Lämmitystä ja viilennystä todella pienellä energiakululla

Maalämmön ekologisuus ja säästäväisyys näkyy luvuissa. Lämpöpumpun kolmen vuoden sähkönkulutus on yhteensä 15000 kWh, mikä on todella säästeliästä. Se taroittaa siis vain 5000 kWh vuodessa Oulun korkeudella ja vielä patterilämmitystalossa.

Petri Karhun 2000 vuoden patterilämmitteinen talo Oulun kupeessa on kooltaan 155m2. Hänen kotiinsa hän on valinnut Oilon ja Lämpöässä malliston VMI 9 maalämpöpumpun lisäksi Karhulla on ÄssäCooling CS4 viilennys kodissaan luomassa ekologista mukavuutta kesän hellepäiviin.

VMI on markkinoiden laajin maalämpökokonaisuus yhdessä paketissa

VMI malli on enemmän kuin tavallinen lämpöpumppu. Markkinoiden laajin tehdasvarustelu on rakennettu valmiiksi laitteen sisään, mikä takaa siistin ja nopean asennuksen. Laitteen sisältä löytyvät valmiina niin aurinko kuin viilennysyhteetkin sekä täyttö- ja ilmausvarustus. Lämmityspiirejä on vakiona 1-2 ja kolmaskin mahtuu laitteen sisään.

VMI takaa säästeliästä huipputehoa ja kotimaisen laadun huolettomuutta sekä

Täyden tehon 100% hyöty maalämmöstä ja korkeampi omavaraisuus taataan ylivoimaisella tulistusteknologialla. Käytön helppoudesta huolestii ÄssäControl automatiikka.

Lisää VMI mallista: https://oilonlampoassa.fi/products/lampoassa-vmi/).

Lisää ÄssäCooling viilennyksestä: https://oilonlampoassa.fi/products/assacooling-viilennysyksikot/

Paikalliset edustajamme tarjoavat Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput kaikkialle Suomeen ammattitaidolla ja yleensä ”avaimet käteen” -periaatteella.

Maalämpö on huoleton valinta

Tutustu referensseihimme: Kokemuksia maalämmöstä, omakotitalot

This image has an empty alt attribute; its file name is kotimainen-maalampo.png