Laadukas maalämpö alkaa suunnittelusta

Kotimaisena vastuullisena maalämpöpumppuvalmistajana haluamme varmistaa yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa laadukkaat Oilon ja Lämpöässä maalämpöjärjestelmät, joiden käyttö on huoletonta ja säästäväistä samassa paketissa.

Tarjoamme kumppaneillemme ja maalämmön parissa toimiville ammattilaisille tärkeitä työkaluja maalämpöpumppujen mitoitukseen ja kytkentöjen suunnitteluun. Ammattilainen suunnittelee nyt maalämmön helpommin Oilonin työkaluilla.

Uuden maalämmön kytkentäkuvatyökalun avulla helpotamme edustajiemme suunnittelutyötä. Pidimme maalämpöpumppukytkentöihin ja uuteen työkaluun liittyvää koulutusta syksyn aikana. Nämä ja muuta ohjemateriaali on löydettävissä ”Ohjeet”-osiosta, jotka on tarkoitettu lähinnä maalämmön parissa toimiville ammattilaisille.

Oilon ja Lämpöässä maalämmön mitoitusohjelma suuressa suosiossa

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen mitoitusohjelma on jälleenmyyjiemme perustyökalu. Ohjelma on muutamassa vuodessa saavuttanut laajan suosion ammattilaisten keskuudessa.

Katso lisää: MITOITUSOHJELMA AMMATTILAISKÄYTTÖÖN->

Myös muille kuin maalämpöammattilaisille, joita tekniikka kiinnostaa, on tarjolla kevytversio mitoitusohjelmastamme.

Katso lisää: LÄMPÖPUMPPUVALITSIMEEN->

Maalämpöpumpun hankinta ja käyttö ei vaadi osaamista

Kuten yllä on mainittu, teemme valmistajana ohjeistusta ja työkaluja ammattilaisille, että he voivat varmistaa kotitalouksien ja kiinteistöjen laadukkaan ja toimintavarman maalämpöjärjestelmän paikallisesti. Maalämpöä hankittaessa riittää, että pyytää tarjouksen ja jälleenmyyjämme huolehtivat maalämpöjärjestelmän ”avaimet käteen” -periaatteella

Paikalliset edustajamme tarjoavat Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput kaikkialle Suomeen ammattitaidolla.

Maalämpöpumpun käyttö ei vaadi teknistä osaamista asukkaalta. Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput huolehtivat kiinteistön sopivasta lämmöstä kesät talvet ja mukautuvat moniin tarpeisiin ja käyttötottumuksiin. Kun asennus ja käyttöönotto tehdään huolellisesti ammattilaisen on maalämpö todella helppo ja itsenäinen.  Maalämpö on myös erittäin huoltovapaa. Joskus huoltotarvetta kuitenkin tulee, jolloin kannattaa olla ensisijassa yhteydessä huoltokumppaneihimme.

Tutustu huoltoverkostoomme (valitse kartasta ryhmäksi maalämpöpumppujen huolto):

Asentaminen ja käyttöönotto taas vaatii ammattiosaamista

– Laatu varmistetaan rekisteröinnillä

Me valmistajana myönnämme Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppuille kattavan 5 vuoden takuun. Sen edellytys on sähköinen rekisteröinti, jolla varmistetaan ammattimainen asennus ja käyttöönotto. Lähetämme sähköisen takuutodistuksen, kun laite on rekisteröity. Rekisteröinnin suorittaa siis aina asennuksesta vastaava ammattilainen.

Lue myös