Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppuja valmistava Oilon täytti tänä vuonna arvokkaat 60 vuotta. Perheyritys on aikojen saatossa onnistunut luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä arvokkaita työpaikkoja energiateollisuuteen suorasti ja epäsuorasti.

Sallasta löytyy yksi Oilonin pitkäaikaisimmista asiakkaista, ehkä jopa se pitkäaikaisin. Yrittäjä Matti Timoska on toiminut Oilonin jälleenmyyjänä lähes yhtä pitkään, kuin Oilon on ollut olemassa.

Liekkimestarista maalämpömyyntiin

Matti Timoskalla on takanaan vakuuttava historia Oilonin jälleenmyyjänä. Timoska aloitti luonnollisesti Oilonin öljypolttimien ja varaosien myynnillä jo vuonna 1966.  Ajan myötä myös Oilonin uusiutuvan energian ratkaisut ovat tulleet osaksi Timoskan yrityksen valikoimaan.

Matti saavutti aikanaan arvostetun Oilonin Liekkimestari tunnustuksen, jota ei sitten aivan jokainen saanutkaan. Niitä nimittäin jaettiin kaikkiaan alle 10:lle. Lisäksi Timoska on voittanut useamman Oilonin myyntikilpailun. Näistä voidaan mainita 80-90-lukujen vaihteessa mm. Esso-Oilon myyntikilpailut.

Timoska kuului aikanaan Oilonin 100-kerhoon. Tämä edellytti mm. yli 100 polttimen asennusta vuosittain. Satakerholaisia oli tuolloin alle 10 edustajaa, joten Timoska oli tärkeä osa Oilonin jälleenmyyntikenttää. Matti muistelee lämmöllä mm. 100-kerholaisten mieleenpainuvia yhteisiä reissuja.

Nyt Timoskalla on jälleen uusi Oilon ja Lämpöässä maalämmön kohde työnalla. On mahtavaa, että asiakassuhde voi jatkua, vaikka maailma muuttuu vauhdilla. On upeaa voida luottaa tuttuun kotimaiseen laatuun.

Työtä riittää maalämmön tekijöille

Lämpöpumput ovat nyt kysyttyjä niiden valtavan potentiaalin ja hyötyjen vuoksi. Uudiskohteissa tämä suunta on jatkunut jo pitkään, mutta myös yhä useampi olemassa oleva kiinteistö siirtyy helpompiin, säästeliäämpiin ja ympäristöystävällisempiin lämmitysmuotoihin. Maalämpö on kokonaisvaltaisimmin tätä kaikkea. Lämpöpumppujen kysyntää on lisäksi vauhdittanut erilaiset tuet remonttikohteissa.

Työtä riittää kotimaisen laatumaalämmön ammattilaisille, Timoska toteaa Sallasta käsin.

Matti Timoskan ja muut jälleenmyyjämme sekä huoltoliikkeet löydät täältä:

Tutustu Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen tarinaan ja 60-vuotiaaseen Oiloniin: