Akaalla pääpaikkaa pitävä jälleenmyyjämme LVI-Tohtori on ollut jälleen aktiivinen. Jos maalämmön asennustavat kiinnostavat, katso hänen tekemänsä selkeä ja käytännönläheinen video todellisesta asennuskohteesta, jossa laitteena on tällä kertaa CUBE House 8 maalämpöpumppu. Video sopii niin ammattilaisille kuin maalämpöpumpun hankintaa suunnitteleville.

Videolla esitellään lyhyesti myös viilennysvaraus. Maalämpöviilennys onkin kaikkein edullisin ja ekologisin tapa viilentää.  LVI Tohtorin videolta huokuu jälleen edustajamme aito kiinnostus maalämpöön. Kiitos Lassi Pirttikoski tästä videosta!

Katso video ”Esittelyssä CUBE maalämpöpumpun asennus”

Vuoden 2021 maalämpöpumput

CUBE maalämpöpumpusta on tullut videon teon jälkeen vuodelle 2021 täysin uusi mallisto, jossa lämpöpumpun ohjaus on muuttunut uuteen EasyAce ohjaukseen.

Itse lämpöpumppulaitteisto ja asennus ovat ulkoisesti samanlaisia myös uudistetussa 2021 mallistossa ja video on siis ajankohtainen edelleen asennusten osalta.

Uudesta CUBE EasyAce maalämpöpumpusta voit lukea lisää täältä: https://oilonlampoassa.fi/maalammon-uutuudet-2021/

EasyAce, uusi tapa ohjata lämmitystä

Katso esittelyvideo maalämmön EasyAce ohjauksesta

Vuoden 2021 CUBE ja ECO EasyAce mallien ohjaus on viety helppoudessaan vieläkin pidemmälle.

Syvällisemmin uuteen ohjaukseen voi tutustua pidemmällä ja teknisemmällä videolla, joka on myös LVI tohtorin tekemä:

https://youtu.be/9wb-7te7Oe0kuvaa.

Video sopii erityisesti ammattilaisille. Maalämpöpumpun omistaja saa langattoman kosketusnäytön laitteen mukana, jossa on sitten kaikki valmiina käyttöön. Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme säätävät asetukset kuntoon kohdekohtaisesti.

Kuten kaikki Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppumme, myös uutuuksiemme EasyAce ohjaus on täysin meidän omaa suomalaista käsialaa. Se yhdistää kaikki Oilon ja Lämpöässä maalämmön parhaat ominaisuudet. Kuten LVI Tohtori VSI mallia esittelevällä videollaan havainnollistaa, että löytyy tarra ”Made in Finland”.

Sopisiko CUBE sinun kohteeseesi?

– Testaa Lämpöpumppuvalitsin

Maalämmön mitoitus on mahdollista tehdä myös itse. Laskurimme kevennetty versio on nyt jokaisen käytössä. Lopullinen valinta viimeistellään aina kokeneiden jälleenmyyjiemme kanssa. Tehdään maalämpö oikein!

Tutustu laskuriin:

Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä, mikä olisi paras maalämpöpumppu juuri sinun lämmitys- ja viilennystarpeisiisi. Me tehtaana yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa valitsemme jokaiseen kohteeseen sopivimman laitteen. Tehdäänkö kartoitus ja mitoitus pohdintojesi tueksi? Pyydä kustannusarvio.

Saat ilmaisen tarkemman säästölaskelman. Paikalliset edustajamme tarjoavat Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput kaikkialle Suomeen ammattitaidolla ja yleensä “avaimet käteen” -periaatteella.

Ammattilainen, tule kumppaniksemme!

Oletko kiinnostunut Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen myynnistä, huollosta, asennuksesta tai suunnittelusta? Kotimaisen valmistajana annamme teille laajan tuen ja takaamme laadukkaan ja kattavan tuotevalikoiman.

Liity Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen kasvavaan ammattilaisverkostoon. Täytä hakemus Oilon konsernin verkkosivuilla: