Lämmityksen helppous uudelle tasolle

Edistyksellistä asumismukavuutta

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput vievät yhdessä maalämpöteknologian uudelle tasolle. Yhdistämällä tuotteiden vahvuudet ja kahden kotimaisen tuotemerkin pitkän kokemuksen ja ammattitaidon, on syntynyt uusi, markkinoiden helpoin ja ekologisin tapa ohjata lämmitystä, EasyAce.

Uusi maalämpöpumppu huolehtii puolestasi

kotimaisella EasyAce lämmityksen ohjauksella

Katso video:

Uudistimme kaksi suosittua mallisarjaamme. CUBE ja ECO maalämpöpumput mukautuvat entistä joustavammin tapaasi asua ja huolehtivat puolestasi tasaisesta lämmöstä kaikkina vuodenaikoina. Järkihintaiset pikkujättiläisemme lämmittävät kodin ja käyttöveden ekologisesti ja vaivattomasti maalämmöllä.

Lämpöpumpussa on valmiiksi asennettu selkeä langaton kosketusnäyttö

Uudessa lämmityksen ohjaksessa on monipuoliset helppokäyttöiset kalenteritoiminnot ja tehostustoiminnot. Säästöjen hiominen onnistuu tarkimmaltakin lämmittäjältä. Kerrot lämmitykselle, kun lähdet matkalle. Se huolehtii, että lämpötila on palatessa toiveesi mukainen. Näet kätevästi lämpöpumpun reaaliaikaisen energiankulutuksen ja lämmöntuotannon. Lämmityksen seuraaminen ja ohjaus onnistuvat myös mistä vain älypuhelimeen ladattavalla EasyAce sovelluksella. Uudet maalämpöpumput mahdollistavat näin myös kattavat etähallintaominaisuudet maalämpöammattilaisille.

Edullisempi

Taloudellisin lämmitysmuoto.

Helpompi

Vaivatonta lämmittämistä jokaiselta, mistä vain.

Älykkäämpi

Lämmitys sopeutuu tarpeisiisi ja luo asumismukavuutta.

Tutustu tarkemmin kotimaisiin maalämmön uutuuksiin:

Tehdäänkö kustannusarvio maalämmöstä heti?

Maalämmön hankinta on helppoa, lue lisää täältä: https://oilonlampoassa.fi/maalammon-hankinta-on-helppoa/

HUOM! Uudet CUBE ja ECO tuotesarjat sekä muut Oilon ja Lämpöässä maalämpömalliston lämpöpumput löydät nyt kaikki samasta paikasta. Klikkaa ”Tuotteet” tämän sivun yläpalkista tai tästä linkistä: Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput

#maalämpö #maalämpöpumppu #lämpöpumput #omavaraisuus #omavarainenlämpö #kotimainenmaalampo #maalämmön #lämpöässä #oilon #lämpöpumppu