Helsingin Sanomat julkaisi 23.9.2021 jutun kiinteistöjen viilennyksestä, jossa nousee hyvin esiin maaviileän tuomat hyödyt. Maalämpö ja sen mahdollistama viilennys vaikuttaa jopa vuokrapäätökseen, kuten jutussa todetaan. Hellekesän muistona helsinkiläinen Antti Inkiläinen toteaa, että maalämmöllä tuotettava viilennys pelasti hänen kesän ja Inkiläisen tapailukumppanikin katsoi viisaimmaksi viettää enemmän aikaa Inkisen viileässä asunnossa. Inkiläinen asuu Mannerheimintiellä kiinteistössä, jossa on Oilon ja Lämpöässä malliston RE maalämpöpumput.

Kaukolämpöverkoista irrallaan olevissa kiinteistöissä on viimein herätty siihen, että maalämmöllä voi ja kannattaa myös viilentää. Se on huomaamatonta ja edullista. Energiayhtiö Helen tarjoaa myös keskitettyä kaukokylmäratkaisuaan. Tähänkin Oilonilla on ollut tarjota ratkaisu: teollisuusluokan Oilon Chillheat lämpöpumput.

Lue mielenkiintoinen juttu kokonaisuudessaan: Onko tässä uusi ilma­lämpö­pumppu? Trendiksi noussut tekniikka tekee kerros­talo­kodeista miellyttäviä ympäri vuoden

Paikalliset edustajamme tarjoavat Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput kaikkialle Suomeen ammattitaidolla ja yleensä ”avaimet käteen” -periaatteella.

Tutustu referensseihimme: Kokemuksia maalämmöstä, kiinteistöt