Järjestimme jälleenmyyjillemme pienen kisan, jonka voitto matkusti Pohjoiseen. Siellä palkinnon vastaanotti Vesi-Pisteen Jouko Okkonen. Palkinto oli laadukas ja arvokas DeWalt ammatilaistyökalusarja. Nyt tutustumme voittajayritykseen.  

Paras maalämpöpumppu on kotimainen, luotettava ja helppo

Kysyttäessä miksi Vesi-Pisteen valikoimasta löytyvät juuri Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput, ensimmäisenä tulee kotimaisuus. Vesi-Pisteellä on vuosien kokemus etenkin Lämpöässä lämpöpumpuista, jotka sittemmin 2019 siirtyivät yrityskaupassa osaksi Oilonin lämpöpumpumppuvalikoimaa. Yrityksen paikallisjohtaja ja hallituksen jäsen Manu Kauppi luottaa laitteiden toimintavarmuuteen.

Yksi tärkeä tekijä on myös asennusystävällisyys. ”Meidän asentajat tykkää, että on helppo ja nopea asentaa”, Kauppi toteaa tyytyväisenä. ÄssäControl ohjauksesta hänellä on pelkkää hyvää sanottavaa. Se on helppo, varma ja siinä on kaikki mitä kotitalous lämmityksen ohjaukselta tarvitsee. Vastaavasti suurissa kiinteistöissä etenkin RE mallistosta löytyy säätöjä monimutkaisempiin suurkohteisiin. Kotimainen valinta on Kaupille myös arvokysymys. On tärkeää, että tarjolla on ja pysyy kotimaista maalämpöpumpputeollisuutta.

Kohta 60 vuotta maalämpöä Pohjoisessa

Vesi-Piste on kohta 60 vuotta täyttävä perheyritys. Manu Kauppi kertoo, että ensimmäinen toimipiste perustettiin hänen isänsä toimesta Muonioon vuonna 1962, josta se on siirtynyt Kemiin. Seuraavat myymälät tulivat Tornioon ja Ouluun.

Vesi-Piste on kokonaispalvelu, josta saa kaikki putkityöt ja LVI-palvelut saman katon alta asennuksesta huoltoon ja tarvikkeisiin. Vesi-Pisteen tunnuspiirteitä ovat perinteisen perheyrityksen palveluarvot ja korkea ammattiylpeys laadun suhteen. Kaikkien osapuolten tulee olla tyytyväisiä lopputulokseen. Vesi-Piste työllistää yli 40 ihmistä pohjoisessa Suomessa. Asentajia on 25 ja osaaville töitä riittää. Vesi-Pisteen kylmähuolto toimii Oulusta. Poraus toteutetaan yhdessä kumppaneiden kanssa.

Vesi-pisteen maalämpöurakat sujuvat kokemuksella niin suurissa kuin pienissäkin kohteissa. Asiakkaita on laidasta laitaan yksityisistä kuntiin ja erilaisin osakeyhtiöihin. Yritys on myynyt jopa 130 maalämpöpumppua vuodessa ja kysyntä tuntuu vain kiihtyvän. Vesi-Pisteellä on tälläkin hetkellä sovittuna pitkä rivi asennuksia. Nyt kannattaakin olla asialla, jos haluaa maalämpöä tulevaan talveen.

Myös isojen kohteiden kysyntä Vesi-Pisteellä kasvaa. Eräs tänä keväänä valmistuva maalämpökohde on Juopperin Kartanon Hotelli Keminmaalla, johon tuli Oilon RE 84 maalämpöpumppu öljylämmityksen tilalle Vesi-Pisteen toimittamana. Kohteesta kerromme lisää myöhemmin. Isojen maalämpökohteiden lisääntyminen näkyy myös Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen tehtaalla. Etenkin RE-mallisarjan kysyntä on merkittävässä kasvussa suurkiinteistöissä.

Vesi-Piste on kohta 60 vuotta täyttävä perheyritys, joka tarjoaa LVI-palvelut sekä myös Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput Kemin, Tornion sekä Oulun seudulla.

Saat ilmaisen tarkemman säästölaskelman. Paikalliset edustajamme tarjoavat Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput kaikkialle Suomeen ammattitaidolla ja yleensä ”avaimet käteen” -periaatteella.