Kesällä 2021 alkoi TV5:llä ja Discovery+-palvelussa Kotiunelmia realitysarjan toinen tuotantokausi. Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput ovat valikoituneet mukaan toteuttamaan näitä unelmia. Mihin kohteeseen sujahtaa tuttu kotimainen maalämpöpumppu? Se selviää ohjelman edetessä. Ohjelma on edelleen katsottavissa kokonaisuudessaan Discovery+-palvelussa: https://www.discoveryplus.fi/ohjelmat/kotiunelmia

Kotiunelmia on huumorilla kuorrutettu remppa-reality

Kotiunelmia on elämänmakuinen sarja, jossa kaksi perhettä luo itselleen unelmakotia. Se tietysti tarkoittaa hermoilua ja valvottuja öitä, mutta myös onnea ja odotusta.

Katso pätkiä ohjelman maalämpöosioista:

Miten päästä alkuun maalämpöhankinnassa? Tampereen Leinolassa Tian ja Teron uuteen kotiin on tulossa maalämpö. Mistä sellaisen voi hankkia? Onneksi löytyy kotimainen valmistaja, joka on Terolle myös entuudestaan tuttu ja kokemukset ovat positiivisia: https://oilonlampoassa.fi/tarjouspyynto/

Rakennusprojektissa on aina monta liikkuvaa osasta menossa päälletysten. Maalämpö päästään asentamaan, kun tilat sen mahdollistavat. Kuuntele maalämpöasiantuntijamme Markus Aarnion vinkit lämmitysjärjestelmää pohtiville.

Tiialla ja Terolla on maalämmön asennuspäivä.

Tiia saa lopuksi odottamansa opastuksen huolettomaan maalämpöön.

Paikalliset edustajamme tarjoavat Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput kaikkialle Suomeen ammattitaidolla ja yleensä ”avaimet käteen” -periaatteella.

Maalämpö on huoleton valinta

Tutustu referensseihimme: Kokemuksia maalämmöstä, omakotitalot