Tule mukaan ekologisen teollisuuden kasvuun

Ekologisten lämpöpumppujen kysyntä on hurjassa kasvussa. Tule mukaan kasvuun. Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy on osa Oilon konsernia. Valmistamme Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput uudistetussa Lapuan tehtaassa. Korkea laatumme syntyy vuosikymmenten kokemuksella, ammattitaitoisella henkilökunnalla, jatkuvalla tuotekehityksellä sekä huolellisella testauksella. Yli 50 000 asennettua ekologista maalämpöpumppuamme takaavat turvalliset omavaraiset lämmitysratkaisut kaikkialle.

Kotimaiset Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput valmistetaan Suomessa ja ne on merkitty Avainlippu-tunnuksella. Paikalliset edustajamme tarjoavat Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput kaikkialle Suomeen ammattitaidolla ja yleensä ”avaimet käteen” -periaatteella.

Hyväntuulinen Jussi valmistui keväällä ammattitutkintoon ja hyppäsi koulusta suoraan työhön. Jussin aktiivisuus ja halu oppia vakuuttivat meidät jo kevään harjoittelujaksolla. Nyt selvästi hymyilyttää tuore työsopimus Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen tuotannossa. Onnea Jussi ja kaikki tämän kevään valmistujat!

Katso kaikki avoimet työpaikat Oilonilla, useita eri paikkakuntia: