Huippuluokan suorituskykyä äänettömämmin

Entistä hiljaisempi suurkiinteistölämpöpumppusarja RE on suunniteltu ääniteknisten asiantuntijoiden kanssa. Olemme menneet syvälle värähtelylähteiden ja rakenteiden tuntemiseen sekä vaimentamiseen. Uusi hiljainen, akustisesti suljettu kokonaisuus on viimeistelty siistillä ulkokuorella.

Säästäväinen arvon kohottaja suurkiinteistöille

Oilon ja Lämpöässä maalämpömalliston RE-sarja tarjoaa korkeaa ekologista lämmöntuottoa ylivoimaisella EVI-teknologialla. RE maalämpöpumppumalliston lähtökohtana on hiljaisuus, huipputason energiatehokkuus ja käyttövarmuus.

 Ammattilaisen valinta

Oilon RE maalämpöpumppu soveltuu laajasti vaativampiin kiinteistöratkaisuihin ja lämmön talteenottoon. RE sopii esimerkiksi julkisten rakennusten, teollisuuskiinteistöjen sekä kerros- ja rivitalojen lämitykseen ja viilennykseen. Laitteet suunnitellaan ja valmistetaan kotimaisella ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella vaativista Pohjolan oloista.

EVI-kompressori ja -lämmönvaihdinteknologia tuottavat enemmän kilowatteja kuumaa vettä kuin perinteinen lämpöpumppu. ECONOMIZER EVI toiminto varmistaa ylivoimaisen energiatehokkuuden ja elektroninen paisuntaventtiili optimoi tarkasti lämpöpumpun toiminnan. Tuotekehityksen lähtökohtana on ollut erinomainen toimintavarmuus haastavissakin olosuhteissa.

Ennennäkemätöntä liitettävyyttä

Moduulit ovat kompakteja ja helppoja kuljettaa sekä huoltaa. Liitettävyys on helppo ja RE-sarjan moduuleita voi yhdistää tarpeen mukaisesti jopa 16 rinnan, jolloin maksimiteho on 768 kW. Sähkökeskus vaihdettavissa puolelta toiselle ja sen tuulettimet takaavat komponenteille pitkän eliniän. Erikseen mitoitettavat keruuliuospumput viimeistelevät huippuluokan hyötysuhteen. RE-sarjan lämpöpumppuja voidaan yhdistää joustavasti erilaisiin viilennysratkaisuihin, huoneistokohtaiseen ÄssäCooling-viilennykseen sekä hybridi- ja aurinkolämpösovelluksiin.

RE kiinteistölämpöpumppu

Tutustu uuteen esitteeseemme ja lue lisää Oilon ja Lämpöässä -malliston RE maalämpöpumpuista:

Paikalliset edustajamme tarjoavat Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput kaikkialle Suomeen ammattitaidolla ja yleensä ”avaimet käteen” -periaatteella.

Tutustu referensseihimme: Kokemuksia maalämmöstä, kiinteistöt