Toppklassig prestanda med ännu tystare driftsljud

Den ännu tystare RE modellserien för stora fastigheter var utformat i samarbete med ljudtekniska experter. Vi har trängt djupt in i vibrationens värld och strukturteknik för att utveckla kunskap och dämpa vibrationer. Den nya, akustiskt sluten helhet har en ren och avskalad design.

SäästävSparsam värdeförhöjare för stora fastigheter

Tack vare deras utmärkt EVI-teknologi kan Oilon och Lämpöässä RE värmepumpar producera mycket höga utgångstemperaturer rent och ekologiskt. Jordvärmepumpserien var utformat efter tre principer: tystnad, utmärkt energieffektivitet och driftstillförlitlighet.

Oilon RE EVI vs. normal värmepump

Värme för professionell bruk

Oilon RE värmepumpar lämpar sig till en mängd olika krävande fastighetslösningar och värmeåtervinning. De kan användas till exempel som en värme- och kylkälla till offentliga byggnader, industriella fastigheter, höghus och radhus. Alla våra maskiner konstrueras och tillverkas av nordiska experter med årtiondens erfarenhet av de krävande väderförhållandena i Norden.

Tack vare den nya EVI kompressor- och värmeväxlarteknologin producerar värmepumparna flera kilowatt av hett vatten än traditionella värmepumpar. ECONOMIZER EVI funktionen ger RE värmepumparna ett utmärkt energieffektivitet. Dessutom har värmepumparna en elektronisk expansionsventil som optimerar värmepumpens drift. Den huvudsakliga principen för produktutvecklingen var att säkerställa utmärkt driftstillförlitlighet även i krävande förhållanden.

Exempellösa uppkopplingsmöjligheter

RE moduler är kompakta och lätta att transportera och underhålla. RE värmepumpar är lätta att koppla till värmesystem eller ihop. Vid behov kan man koppla även 16 moduler parallellt (maximieffekt: 768 kW). Styrskåpet kan flyttas från sida till sida, och fläktar i styrskåpet säkerställer ett långt liv till elutrustningar. Kollektorpumparna dimensioneras på grund av byggnadens system själv som medför att värmepumpen har ett utmärkt värmefaktor. Värmepumparna i RE serien kan kopplas till olika kyllösningar såsom lägenhetsspecifik ÄssäCooling kylning och till hybrid- och solvärmelösningar.

RE kiinteistölämpöpumppu

Kolla in vår ny broschyr och läs mer om Oilon och Lämpöässä RE värmepumpar:

Paikalliset edusVåra lokala professionella representanter erbjuder Oilon och Lämpöässä värmepumpar i hela Finland, typiskt som en nyckelfärdig lösning.