Lämpöpumppuala kasvaa ja myyntitiimillämme on jo pitkään ollut kiirettä. Etsimmekin nyt lisävahvistusta tiimiimme, jossa jokaisella on oma itsenäinen vastuualueensa ja samalla jokainen tekee töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi jälleenmyyjiemme tukena.

Suunnittelemme ja valmistamme Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput Suomessa, Lapua tehtaalla. Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput ovat osa kotimaisen Oilon konsernin tuotevalikoimaa, johon kuuluvat myös mm. öljypolttimet ja teollisuuslämpöpumput. Maalämpöpumppujen myyntitiimimme tukee paikallisia edustajiamme läpi Suomen ja aina vientimaihimme asti vuosikymmenten kokemuksella. Rautaisessa myyntitiimissämme opit maalämmöstä kaiken tai tuot jo omaa vankaa kokemusta mukanasi. Toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön mukaan.

Lue työpaikasta lisää Oilon konsernin sivuilta: HAEMME MAALÄMPÖMYYNTIIN VAHVISTUSTA

Haemme myös varastotyöntekijää Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen tehtaalle Lapualle. Lisäksi Oilonilla on muita avoimia työpaikkoja Lapualle, Lahteen, Kokkolaan ja Vantaalle. Kesätyöpaikkojen haku päättyy 6.4.

Kaikki avoimet työpaikat löydät: AVOIMET TYÖPAIKAT

Jälleenmyyjä, tule kumppaniksemme!

Oletko kiinnostunut Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen myynnistä, huollosta, asennuksesta tai suunnittelusta? Kotimaisen valmistajana annamme teille laajan tuen ja takaamme laadukkaan ja kattavan tuotevalikoiman.

Etsimme kasvavaan verkostoomme jatkuvasti uusia ammattilaisia. Hae mukaan! Luodaan yhdessä laadukkaita lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja maalämpöpumpuilla niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin. Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa osana Oilon konsernia. Koulutamme ja tuemme verkostoamme vuosikymmenten kokemuksella maalämmöstä, jota vahvistaa Oilon konsernin laaja osaaminen erilaisista lämmitysratkaisuista.

Liity Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen kasvavaan ammattilaisverkostoon. Yhteystietomme löydät: JÄLLEENMYYJILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

Lue lisää lämpöpumppualan ja maalämmön nykytilasta

Maalämmön UUTUUDET 2021! -Helppous ja ekologisuus uudelle tasolle

Öljylämmittäjille 10 miljoonan euron lisäpotti lämmitysjärjestelmän vaihtoon

Asuntoyhtiö säästää nyt kotimaisella maalämmöllä

Maalämpö on tehokas keino ilmastotavoitteiden saavuttamisessa

Lämpöpumppujen kysyntä kasvoi myös vuonna 2020

Kuntien kiinteistöt maalämpöön uudella jopa 25 % avustuksella

Hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet ovat lisänneet lämpöpumppujen kysyntää

Maalämpöön saa merkittävän kotitalousvähennyksen

Maalämpö säästää eniten kesät talvet, helposti

#avoimet työpaikat #maalämpö #lämpöpumppu